GB     HJEM

Reis dit: Oslo

Foto: Wikipedia
Mellom Oslomarkas grønne åser og Oslofjorden ligger Norges hovedstad! Kombinasjonen av storbyopplevelser og lett tilgang til friluftsområder gjør Oslo til et unikt reisemål.








Kultur og opplevelser
Kulturbyen Oslo har en mengde museer og gallerier å by på. Det fantastiske Operahuset i Bjørvika og de godt bevarte vikingskipene på Bygdøy må oppleves. Edvard Munchs maleri "Skrik" kan man se både på Munch-museet og Nasjonalgalleriet.

Shopping og fornøyelser
Oslo er et yndet shoppingreisemål – her finner du alt fra små, lokale spesialbutikker til store kjøpesentre med enorme vareutvalg. Ved Oslofjorden ligger Aker Brygge, et populært område blant kvalitetsbevisste shoppere og matelskere. Oslo er faktisk den hovedstaden i verden med flest Michelin-stjernede restauranter per innbygger.

Spar tid og penger!
Man får mye for pengene med Oslo Pass, som gir fri adgang til 33 museer, fri offentlig transport og rabatter på sightseeing, restauranter og mye mer.
Med Oslo Pakken får du hotellovernatting, frokost og Oslo Pass for hele oppholdet.

Vinter i Oslo
En kort tur fra Oslo sentrum kan du stå på ski eller snowboard i Tryvann Vinterpark eller prøve 2600km med preparerte skiløyper i marka. Oslo er en unik vinterdestinasjon, der man kan kombinere vintersport i naturen med storbyens uteliv, museer, shopping og restauranter.

Oslos uteliv er alt annet enn kjedelig, og stemningen er hyggelig og inkluderende på byens mange puber, restauranter, cafeer og klubber.

Fly dit:
Oslo lufthavn Gardermoen er landets hovedflyplass og er godt dekket med ruter fra inn og utland. Du kan fly direkte fra 28 destinasjoner i Norge, til Gardermoen, mens antallet ruter fra utlandet varierer etter sesongen.
Alternativene for en reise til flyplassen er mange, her er oversikten over transportørene.



Vis større kart




Norges største og mest komplette ferieportal

www.osloairports.com | 2007 - 2015 | uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner