GB     HJEM

Reis dit: Korfu

Foto: Wikipedia
På denne greske øyen finnes det 3,5 millioner oliventrær, men kun 140000 innbyggere. Det er den vestligste av de greske øyene. Enten du ønsker en ferie med bånn gass hele natten eller en rolig opplevelse med barn, finner du begge deler her.







Reiser man med barn, er blant annet Agios Gordis er velegnet alternativ. Selvsagt passer det også for deg som reiser som par, men ikke ønsker et diskotek som nærmeste nabo. Dette området er omringet av høye fjell, vakker natur og fristende hav. Her finner du koselige tavernaer, små hotell og butikker.

Et annet område som også er egnet for dem som ønsker et roligere alternativ, er Kalamki. Stranden her ligger godt beskyttet i en vik og er meget barnevennlig.

For deg som ønsker litt mer fart, kan du besøke Issos. Her er det blant annet nakenbading og surfeskole. De fineste strendene på øyen finner du langs vestkysten.

Byen Korfu blir dominert av et imponerende venetiansk festningsverk. Om sommeren tar det hektiske utelivet i byen til i utkanten, nærmere bestemt Mandouki på vei mot Dhassia. Det er her du finner det velkjente bar og disco- området Disco Strip.

Fly dit
Ryanair åpner i slutten av mars 2012 en direkterute til Korfu fra Rygge. Flyplassen ligger 3 km utenfor Corfu by-sentrum (Kerkyra). Buss 5 og 6 stopper utenfor terminalen og kjører inn til sentrum på 10 minutter. Rett utenfor terminalen finner du også taxiholdeplassen. Terminalen har en informasjonsskranke, du finner en bank med en minibankautomat. Videre et postkontor og en taxfreebutikk, samt en bar/ café med drikker og snacks.




Vis større kart




www.osloairports.com | 2007 - 2015 | uten kommersiell tilknytning til Oslos lufthavner